Tékozló Homár

Vadiúj orosz dizájnszmájlik és egy dögös egér

Art Lebedev Studio/Ridibundus + Mus2

2006.03.09. 01:35 | szily | Szólj hozzá!

A rákszabásúak közmondásosan jó szaglása vezette a Homárt erre a kivételes orosz (igazából persze Kínában gyártott) dizájnpárnácska-sorozatra az Art Lebedev stúdiótól. A szmájli nem egy óriási téma, de ezek valahogy mégis rokonszenvesek, ráadásul részünk lehet abban a sznob élvezetben, hogy elõrendelést adunk le egy csak április közepén piacra kerülõ értelmetlen izére.


A puha emotikonok 13 centi átmérõjûek, úgyhogy a nagyfejûek rendeljenek két sorozatot és az egészet tömködjék bele egy krumplihálóba. Az ára 17 euró, vagyis kábé négyezer forint. Az Art Lebedev Studio újra divatba akarja hozni a kocsi hátsó ablakába rakott plüssplasztikák divatját, ezzel a sorozattal. Reméljük ez azért nem sikerül nekik.

Az orosz stúdió terméke például a kurzor formájú Mus2 egér, ami szintén akkora újdonság, hogy csak július 10-ére ígérik az elsõ szállítmányokat, de már most lehet elõrendelni 51 euróért darabját, ami erõs 12 ezer forint. Ha Ön olyat akar, ami senki másnak nincs, ne tétovázzon!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása