Tékozló Homár

A világ legeslegmenõbb álrokkantja

Mozgássérültek parkolási engedélye

2006.03.12. 21:49 | szily | komment

Nem akarunk ízléstelenül tréfálkozni, hiszen nagyon gazdag ember is lehet rokkant, de azért minek tagadjam, a külsõ mészvázamra zuhantam a röhögéstõl Sugár János képzõmûvész képe láttán. Nem festette, hanem fotózta, múlt szombaton, a Pozsonyi úton. Ha rosszindulatú elõítéleteink igaznak bizonyulnának, ez lenne a legtöbb legális parkolóhelyet elfoglaló álrokkantjármû a világon, kivéve ha valakinek van ilyen kis hamisított kártyája utasszállító repülõgépre is.

Vagy közúton is mozgásképes, gumikerekes metróra.

A képpel maga az alkotó jelentkezett a Homárnál: kedves lászló,

XY javasolta, hogy küldjem el ezt a képet neked. régóta gondolkodom, hogy hogyan lehetne diszkreditálni, nevetségessé tenni azt, hogy luxusautók mozgássérült engedéllyel parkiroznak, mert ez a szolidaritás tökéletes megcsúfolása - de ez az autó most mindent felülmúl.

üdv,

j

Igen, ez tényleg mindent felülmúl – gondoltuk agynak nem nevezhetõ idegdúcunkkal, aztán rákérdeztünk néhány részletre:

Ezt te személyesen láttad és te fotóztad - Photoshoppoltad? Vagy valaki közvetlen ismerõsöd, esetleg mailben kaptad a képet? Tudsz valamit a körülményekrõl, hogy mikor történt?

Pár perc múlva jött a válasz:

szia,

ezt asszem szombaton láttam, személyesen fotóztam, és én raktam a két képet össze, természetesen át tudom küldeni külön mindkét képet. van még pár ilyen képem. arra gondoltam, hogy talán egy gyûjtõ site-ot lehet erre szervezni - tudván persze azt, hogy egy milliomos is lehet rokkant, vagy lehet beteg hozzátartozója - ami hivatali, jogi közbelépés nélkül ezt az eljárást elfogadhatatlanná, nevetségessé teszi. pl. úgy, mintha vki két kézzel enné a virslit.

üdv,

j

Hát így történt. A dolog tényleg abszurd és szánalmas. Ha Ön jártában-keltében hasonlóan kirívó példát lát a „mozgássérült luxuskocsival”-jelenségre, kérjük kapja telefon- vagy kameravégre és a képeket küldje el nekünk, pár sor társaságában az észlelés helyszínérõl és idõpontjáról. A fotókat természetesen közöljük.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása