Tékozló Homár

A Nike és a Tag Heuer szponzorálja március 15-ét

Westend/Ünnepi dekoráció

2006.03.14. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Titkos Vásárló a Westendben járt és retinán ütötte a magát városközpontnak képzelõ áruház szabadságharcos tematikájú dekorációja, ami korabeli szûzmáriás zászlókat, illetve Nike-molinót és Teg Heuer-reklámtáblát jelentett. A stíluskeveredés Titkos Vásárlót jobban felháborította, mint jacuzziból érkezõ Jókai Mór az antinudista osztrák vezérkart. Az Ön szemét is csípi a hagyományõrzõ shopping mall? Olvassa el T.V. levelét!

A bevásárlóközponti kultúrbarom gondolkodás újabb szintre lépett az alapvetõen amerikai fogyasztói központ és a nemzeti hagyományok házasításával.

Még azt értem, sõt talán még jó ötletnek is tartom, hogy a nyugati téri bevásárlóközpontnak az utcáit jeles magyar építészekrõl, költõkrõl nevezték el, de hogy március 15-e környékén miért szükséges a magyar(kodó) dekoráció mellé egy NIKE zászlót is felhúzni, azt már nem értem.

Pontosabban értem: az árbevétel és a magyar(kodó) hagyományok között egyensúlyozó marketinges megtalálta az aura mediocritast, azt az utat, mellyel saját gazdája zsebét is tömheti és a nemzeti érzelmûek szívét is melengedheti: egy idõben egy helyen sikerült fellógatnia a piros-fehér-zöldet, néhány régi magyar vármegye zászlaját, két óriási NIKE molinót és ráadásként a TAG Heuer órák óriási reklámtábláit.

Javaslom, hogy még egy zászlót mindenképp helyezzenek el. Legyen ennek felirata: Az idei március 15-i megemlékezést a NIKE és a Tag Heuer támogatta.

Titkos Vásárló

(A reklámmolinók amúgy nagyon régóta ott lógnak, de az alapkérdésen ez nem változtat.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása