Tékozló Homár

Benga akciók a Tescoban MCLXVI.

2006.03.20. 10:18 | jackyll | Szólj hozzá!

Az übermarketek szolgáltatják az egyik legolcsóbb humorforrást. Nincs ez másképp most sem, mikor egy újabb orwelli akciót prezentálunk "Gy" közbenjárásával:

Az erdeti 249 ft helyett 8% csökkenés után 439-ert juthatunk hozza :). Annyira nem voltam szomjus, hogy kipróbáljam, hogy a végén mennyit fizettem volna érte. Aki viszont a cimkét írta sejtésem szerint vett ebbol a nedûbõl...

Egyébként érdemes figyelni még a szavak elrendezését is. A másik képen egy minden bizonnyal borszakértõ tescós kolléga által keszített árcédula látható (az árak viszont meglepõ módon stimmelnek) :)

Mindezt a bénázást magamban tartottam volna, ha lett volna PÖTTYÖS TÚRÓ RUDI (pillango u. tesco). És ez már a sokadik alkalom! Lassan a túrórudi belép a drága, cserébe hiánycikk kategóriaba. Legalábbis a tescónál. Összeesküvéselméletem szerint ránk akarjak sózni az ehetetlen tesco gazdaságos rudit (merthogy majdnem csak ilyen típusú rudi volt...).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása