Tékozló Homár

Reklámmal a böngészõháborúba

Internet Explorer 7 teaser

2006.03.21. 12:59 | jackyll | Szólj hozzá!
A T. internetezõ közönség bizonyára találkozott már a böngészõháborúnak aposztrofált jelenséggel, ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy iszonyat sebességgel jönnek ki az egyre gazdagabb funkciókkal ellátott szoftverek (Firefox, Maxthon, Opera). Ha Ön ebbõl mit sem vett észre, bizonyára Internet Explorert használ. Ami nem baj, csak kimarad egy csomó hasznos dologból, ami megkönnyítené virtuális létezését. Legalábbis eddig. Mert az egyszercsak megjelenõ új Explorer 7 a reklámja szerint mindenben segít.

A szpot tényleg cuki és kicsit vicces is, az egyetlen probléma vele, hogy a júzer semmit nem tud meg azokról a mindennapi, idegesítõ funkciókról, amit most majd az Explorer 7 jól megkönnyít. Kétséges továbbá, hogy azok, akik az elmúlt 2-3 évben otthagyták a Microsoft böngészõjét, mert az egyáltalán nem fejlõdött és elrohant mellette az egész iparág kétszer, majd biztos egy mókás külvárosi fickó miatt váltanak vissza.

Szóval lövésünk sincs, kinek, mit szeretne üzenni a Microsoft. Ráadásul, ha egy csöppet belegondolunk, ez a reklám (az "Everyday tasks made easy" szlogennel) ideális lett volna az új Windows (Vista) promótálására, hiszen az tényleg arról szól, hogy minden programot belezsúfolnak, mást már ne kelljen venni hozzá.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása