Tékozló Homár

Ûrfegyver gemkapocsból és csokipapírból

xinventions.com/Csináld magad-csodafegyver

2006.03.24. 00:00 | szily | komment

Jelentkezzen, aki nem szórakozna jól, ha száz méterre lõhetne egy megfaragott krumplit egy ûrfilmbõl szalajtott, protonágyúszerû kézifegyverrel , vagy vécépapír-gurigákkal nyithatna zárótüzet a kertben álló cseresznyefára! És a mulatság nyilván sokkal-sokkal nagyobb, ha mi magunk építhetjük meg a csodafegyvert.

Az xinventions oldalán 10 és 15 dollár közötti összegért vehetjük meg egy rakás mókás fegyver tervrajzát és összeszerelési útmutatóját. De ha Ön nem lövöldözõs típus, viszont imád barkácsolni, ugyanekkora összegért olyan csodakütyüket hegeszthet a sufniban, mint a motorok nélkül kevesebb mint hetven dollárból összedobható légpárnás jármû. Ha lenne bátor magyar vállalkozó, természetesen epedve várjuk a részletes beszámolóját az eseményekrõl!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása