Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

A térdrepesztõ afrodiziákum

Flirt Vodka vs Klimax

2006.03.28. 11:49 | jackyll | Szólj hozzá!
Az egyik legmókásabb jelenség, amikor a túlfûtött szakemberek ötletekbõl kifogyva univerzáls közös nevezõjükhöz nyúlnak a termék fényezésére, ami nyilván a szex. Minthogy ezt grafikusan megjeleníteni nem lehet, a diszkrét és kevésbé diszkrét utalások veszik át a terepet. A Homár a maga részérõl kicsit unja már a spermafröcskölõs megoldásokat, így külön öröm, hogy összejött egy csokorra való poszt-térdeplõs hirdetés.

Példánkban két kortárs újsághirdetést ütköztetünk a rekláipar tudatalattijának ragacsos masszájából. Elsõ ránézésre nagyjából ugyanarról van szó, hiszen egy étrendkiegészítõ afrodiziákum és egy vizespohár vodka között akkora egetverõ különbség maximum afteren lehet. Mégis, ha arról van szó, hogyan kommunikálódjon a természetellenes szelekció, a bármilyen megfontolást nélkülözõ instantbaszás, akkor a gyógynövénykivonat kerül hátrányba.

A Flirt vodkának elég volt egy lazán Fancy Froglin képregény-antológiát nézegetõ csajt bedobni, míg a Klimaxosok egy még minden testrészében megfeszülõ csajhoz nyúltak. Utóbbi ráadásul mintha egy 60-as évekbeli hippimegasztár meghallgatásán került volna magán kívülre a pincében, hogy aztán összerúzsozza a térdeit (vagy lánybandába jelentkezett).

A Coloribus reklámkoppintás-gyûjteményében természetesen elég hamar találtunk további témába vágó illusztrációkat.

Klimax : Flirt Vodka 0-1 Az anyagok közelebbi tesztelése híján a Homár látatlanban a vodkát választja.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása