Tékozló Homár

Trükközik a fánkkal a Cora

Cora/Bécsi fánk

2006.03.28. 11:52 | szily | Szólj hozzá!

Most mit szóljunk? A fánk az emberi lét egyik alapköve, fõleg reggelente és baracklekvárral, úgyhogy aki a fánkkal szórakozik, az olyan, mintha minket bántana. Ferco oknyomozása alapján úgy tûnik, ezúttal a Cora húzta ki a gyufát, mégpedig egy igen átlátszó trükkel. Olvassák és hüledezzenek!

Kedves Homár! Úgy látom, hogy a Cora lánc véglegesen elindult a Tesco felé vezetõ lejtõn (bár mintha a Tesco meg mostanában felfelé kapaszkodna a minõség létráján). Nem volt elég a saját márkás termékek bevezetése, most már a "fejlettebb" vevõcsalogató eszközöket is bevetik. Mint minden rendes Cora áruház látogató, én is szeretem a bécsi fánkot, hazafelé a kocsiban, a kimerítõ bevásárló túra után jólesõen szoktam majszolgatni. Ezért szombaton is vettem egy elõre zacskózott adagot. Azért ilyet és nem egyenként kimértet, mert (bár ugyanaz a termék) jelentõs árkülönbség van a kettõ között, a zacskózott javára. Amikor legutóbb érdeklõdtem az árkülönbség okáról nem tudták megindokolni. Nos, most megválaszolták.

Ugyanis otthon jobban megfigyelve a zacskót feltûnt, hogy "véletlen" dupla címke van ráragasztva, majdnem pontos illesztéssel egymás tetejére. (visszaemlékezve már a kocsiban is száraznak tûnt). Óvatosan felkapargattam a felsõ címkét és a "várt" eredményt kaptam. Az alsó címke szerint a fánkokat 03.24-én 14:00-kor csomagolták és 03.27-ig tartható el, a felsõ címke, ami alapján megvettem már ezt mutatta csomagolás napjaként: 03.25-én reggel 9:00-kor csomagolták (újra) és 03.28-ig tartható el. Ugyan nem lejárt termékrõl van szó, de természetesen nem veszem meg ha tudom, hogy tegnapi. Ez rendkívül kicsinyes dolog volt, legalább leszedték volna az eredeti címkét elõtte, vagy árazzák le a tegnapi fánkot... A fotókat mellékeltem és a Corának is írtam, bízom benne, hogy legalább válaszolnak, de akkor lennék nyugodt ha azt aki ezt elrendelte egyszerûen elbocsájtanák, nem való a kereskedelembe. Ferco

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása