Tékozló Homár

Ledekkel a csöcsbámulás ellen

Enlighted Designs Inc./messages bra

2006.03.29. 14:10 | jackyll | 1 komment
Egy ideje tudjuk, hogy pólófelirattal már csak azok üzengetnek, akik reménytelenül a 20. században ragadtak. A kortárs eszköz erre ugye a ledes öv, ami már szaros 30 dollárért görgeti a jobbnál jobb szóvicceket az ember farmerján. Janet Hansen azonban nem elégedett meg ennyivel, így akik igazán eredetinek képzelik magukat, futtathatnak feliratokat a melleiken is.

A kézzel gyártott ruha pont fenenagy egyedisége miatt kerül 500 dollárba (111 ropi), így viszont nem valószínû, hogy valaha is találkozik tulajdonosa hasonlóval élete során.

Az oldal amúgy tele van durvábbnál durvább karácsonyfadíszeket imitáló ledes overallokkal. Ha vkinek épp arra lenne igénye, akár világító idegrendszernek is öltözhet, bár az árát annak már ki sem írták.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

partymókus 2008.05.14. 18:06:34

Már hazánkban is kaphatóak az ilyen LEDes övek, és szerintem nem is drágán. A partystyle.hu/ oldalon lehet megvásárolni.
Én nem rég vettem egyet, és meg vagyok vele elégedve. Nagyon kemény.
süti beállítások módosítása