Tékozló Homár

Élvezhetetlen alienikra a benzinkutaknál

Momints

2006.03.30. 15:39 | szily | Szólj hozzá!
A nyelven elolvadó mentol ízû lapocskában legalább volt valami perverz utalás a szentáldozásra, ami az értelmetlen termék értelmetlenül magas ára ára mellett borzongást okozhatott a fogyasztónak. A legújabb leheletfrissítõ izé viszont akkora hülyeség, hogy legfeljebb egy sci-fire kattant könnyûdrogosnak okozhat élvezetet, de neki is csak egyszer.

A termék ikra formátumú: a lapos plasztik tartóedényben 28 darab apró, zöldes gömböcske foglal helyet, amik akkorák, mint egy átlagos szem ikra vagy egy keszeghorgászatnál használt sörétólom. Dizájnhiba, hogy az adagoló ajtócska nem megbízható. Nem engedi könnyen a golyókat, de rázásra gyakran 2-3 darab is kiugrik.

Pedig jobb lenne, ha egy sem pattanna a szánkba. Ott ugyanis elõször megroppan az ikra héja, aztán egy tizedmásodpercre kicsit kellemetlen, szagosítós-szájvizes mentaíz árad szét, aztán elenyészik. Ennyi. Mindez benzinkútban 400 HUF felett. Ha 4-5 golyót legurítunk egymás után, a kellemetlen aroma megmarad.

Közben eszünkbe jutott. Nem lehetetlen, hogy ez a cucc az amfetaminon/kokszon élõ fogyasztók szájpadlásán egészen kéjes effektusokat vált ki. Persze az is meglehet, hogy úgy még ennél is szarabb. Ha tudnak valamit, írják meg!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása