Tékozló Homár

Portugália elektromosroller-nagyhatalom

Zac

2006.03.30. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Merthogy az egyetlen európai elektromos roller, amit láttunk, innen származik. Zac a neve, aránylag kellemes a külseje és egy töltéssel egy órán át száguldozhatunk 15-tel, amibõl a matekfaktosok a hatótávolságát is kikövetkeztethetik.

Lehet az istent kísérteni 20-szal is, de azt csak 40 percen át, aztán lehet konnektort keresni. Az ajánlott ára 390 euró, vagyis 104 ezer forint. Ha egyedi – például Luis Figo-s festéssel rendeljük, az plusz hatvan euró.

A tervezõ azt állítja, hogy száz kilométeren 0,29 eurós költséggel tartható fenn. Ha már ennyi értelmetlen adatot felsoroltunk, magunk sem tudjuk miért, akkor ki ne maradjon, hogy 19 kiló. Hülyeségnek néz ki, nyilván a lelket is kirázza az utasból és egy dombra maximum 80 kilós embert bír felcipelni, de hátha éppen az Ön életét változtatja meg.

via treehugger

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása