Tékozló Homár

Miért röhögnek annyit a trendkövetõ gazdagokon LVIII. - Parkolja a Merdzsót az erkélyen!

CarLoft

2006.03.31. 11:34 | szily | komment

Hogyan viselkedjünk rózsadombi-hûvösvölgyi bunkóként egy nagyváros közepén? Mi a biztos út a Molotov-koktélos zavargások kiprovokálásához? Egy német ingatlanvállalkozás megadta a receptet. Olyan loftházakat építenek, amelyekben minden szinten található egy lakás, egy függõkert és egy speciális erkély, amin a kocsit lehet tárolni. A verdát egy különleges lift viszi fel 2,5 perc alatt.

Persze csak rosszindulatúskodunk, hiszen ha tehetnénk, simán meggondolnánk, hogy ne költsük-e a ládafiában zizegõ félmillió eurónkat egy ilyen pecóra. Na jó, belegondolva a kaktuszok és muskátlik között virító BMW-kbe, a rák tudja, inkább nem, de az ötlet feltétlenül izgalmas.

Minden lakáshoz tartozik egy autóerkély és egy közel 50 négyzetméteres függõkert.

Az elsõ ilyen épület Berlinben készül, kellemesnek tûnõ folyóparti környezetben. Ha jól dekódoltuk a szájtot, elõször német nagyvárosokba és Bécsbe terveznek CarLoftokat, de ha van érdeklõdés, bárhol felhúznak egyet. Aki 100 millió környékén akart kérót venni a SZOT-szállóban, inkább váltson erre és akkor lesz mirõl írnia a Homárnak.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása