Tékozló Homár

Az évezred lenyúlása

2006.04.03. 11:24 | jackyll | Szólj hozzá!

Minden idõk egyik legsúlyosabb összeesküvését fedezte fel Lajos a napokban, amikor a gondviselés kilökte kezébõl a frissibe vásárolt szalvétacsomagot. Láttak önök már embert szalvétát számolni? És papírzsebkendõt? Sajnos videofelvétel nem készült az eseményrõl, de így is elég meredek a végkövetkeztetés. (Vajon nem csak egy környezetvédelmi konzumhekkrõl van szó?)

Szalvétát vásároltam ma két csomaggal, meg egy csomag papírzsepit. Az elsõ csomag szalvétát ki is bontottam, de kiesett a kezembõl. Szedem össze, gondoltam megszámolom, hogy megvan-e mind. 44 db-ot számoltam. Megnézem a csomagolást, 45-nek kell lenni. Keresem a hiányzó darabot, nem találom sehol. Megszámolom még egyszer, csak 44.

Erre már kíváncsi lettem, kibontottam a másikat is, abban is 44 volt. Na mondom, most megszámolom a papírzsepit, 100 helyett 99. Számoltam egy kicsit. A magyar termék gyártója, a Forest minden csomag szalvétán keres min 3 Ft-ot, hiszen én vettem 170-ért, azaz 170/45= 3,7 Ft. A papírzsepin min. 1 Ft-ot, az 105 Ft volt. Csak rajtam keresett közel 9 Ft-ot. De hány emberen keres még? Úgy látszik nemcsak a multik húznak le minket....
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása