Tékozló Homár

Ha Húsvét, akkor hústojás

2006.04.13. 10:56 | jackyll | Szólj hozzá!

Közeledik a soron következõ katolikus ünnep, amikor zárva tartanak a bankok, csak hogy a t. lakosság a saját hányásában fetrenghessen hagyományõrzésileg. Az ilyeneket azért tartják, hogy lehessen egy kiadósat akciózni a tavaszi kollekcióból, illetve, hogy felpörögjön a cukoripar a józan életû családok körében is. Nade mindegy is, hiszen, M.I.D.H. talált nekünk egy olyan húsvéti fejlesztést, amitõl könnybe lábadtunk:

Újpesti piac, sonkavásárlás. Kedves ismerõsök titokban súgják az örömhirt. Itt van. Megszületett. Pult alól- csakis csókosoknak, mint pacalt az antivilágban. Gójzer varrott, szalámival töltött húsvéti liba + csípõskolbászos húsvétitojás! Paff :)

Él és virul kreatív nemzetünk. Madárinfulenza? Ha-ha-ha... Csakis az ortodox fogyasztóknak, akik hagyományos ételekkel ünneplik a feltámadást. Vége a sötét középkornak, amikor a nyuszi tojta a milkatojást. Korunk hõse @-ben küld locsolóversikét és vizipuskával öntözi a sikongató barbikat. Boldog jövõ. Karácsony töpörtyûs szaloncukorka, disznósajt angyalkával. De ne rohanjunk ily esztelen. Elõbb igyunk hagyományos zacskósvodkát megváltónk tiszteletére. Fel! Támadunk!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása