Tékozló Homár

Aláírásgyûjtés a szebb jövõért

Al Cabino/Nike McFly-petíció

2006.04.19. 08:29 | jackyll | Szólj hozzá!
Azt hinné az egyszeri Homár-olvasó, hogy a fogyasztási kultusznak is van határa, de nincs. Szörnyû bizonyítéka ennek, hogy vannak emberek, akik piros futófényt tesznek 82-es Pontiac Trans Amjükre, míg mások online petíciókat írnak alá, hogy kedvenc márkájuk ugyan gyártsa már le a Vissza a jövõbe 2 önkonfiguráló cipõjét. A tízezer fõs tömeg egyelõre békésen kattingat, senki nem mert még belegondolni, mikor rántják elõ a sufniból Michael J. Fox könyörgõ köremailjét.

A Homár természetesen genetialiag szimpatizál minden teljesen elbaszott ötlettel, úgyhogy innen is sok sikert kívánunk az azóta már a dokumentumfilm jogairól tárgyaló lángelme projektjéhez. Nincs is annál szebb, amikor az embernek álmai vannak, reggel könnyes szemmel a tükörbe néz és elhatározza, ma délután felmegyek az internetre és csinálok egy online petíciót az önbefûzõs cipõkért.

Kedves Olvasóinknak megadatott, még gondolkozniuk sem kell, a Homár megteszi a nemzetért, amit tennie kell. A kérdés csak annyi, mit szeretnének kifejlesztetni a világba szanaszét emigrált tudósainkkal? Fénykardot? Transzportert? Tudattárolást? Szintetikus adrenalint? Univerzális háztartási robotot?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása