Tékozló Homár

Sztrádamatricás luxusprofit

2006.04.19. 11:36 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy hónapja lehet mobiltelefonról sztrádamatricát venni, ami így 100 forint "kezelési költséggel" drágább, mintha az ember beaállna egy benzinkúthoz. @ttila ezt elõbb a megfelelõ szerveknél sérelmezte, majd hasábjainkon (képernyõinken):

Március 17-én levelet írtam a Gazdasági és közlekedési Minisztérium Ügyfélszolgálatára. A válaszadásra elõírt 30 nap a hét elején lejárt, választ viszont ennek ellenére azóta se kaptam, pedig a kérdést továbbra is jogosnak tartom: Oké, hogy a mobilszolgáltatóknak is van költségük a rendszer üzemeltése közben de ezt miért nem abból a pénzbõl állják, amit azon spórolnak, hogy nem kell matricát elõállítani?

Ennél jobban már csak azon csodálkozom, hogy (tudomásom szerint) se a sajtónak, se az ellenzéknek nem jutott eddig eszébe feltenni ezt a (véleményem szerint) teljesen logikus kérdést. Mi a luxusprofit, ha nem ez? :-) Vagy van valami teljesen nyilvánvaló magyarázat, amirõl egyedül én nem tudok ebben az országban?

A Homárt ennél sokkal inkább érdekli, milyen sikerrel (és hányszor) fogják majd a júzerek lecsapni a három hónap múlva kiküldött bírságokat az addigra már messze járó vásárlást igazoló sms-ekkel/részletes mobilszámlával. Akinek van személyes tapasztalata, ne tartsa magában (két hónap múlva újra szólunk emiatt).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása