Tékozló Homár

Re: Cuki pia ráncosodó ovisoknak – Az igazság a kollagénkoktélról

Thaiföld/Hello Kitty-ital

2006.04.20. 12:42 | szily | Szólj hozzá!

A Homár elõtt nincsen titok, mert annyi ollós és ollótlan barátja van szerte a világon, például Bangkokban is. Innen írt nekünk a www.farang.hu címû, Thaiföldre emigrálós magyar blog szerzõje, sõt le is fordította nekünk a kollagénes Hello Kitty-ital címkéjét, majd vett egy palackkal és letesztelte. Íme a két rövid hozzászólás:


Az elsõ üzenet:

vegyes gyümölcs ital 30% szõlõ, alma- és bogyólé (berry, nem tudom mit takarhat) 0.02% mizu kollagénnel -- a többire nem vállalkozom így korán reggel :)

Aztán mégis összeszedte magát:

Ha már kibetûztem nagynehezen, lementem egy kóstolóért. Mindent a kedves Homár-olvasókért.

Kicsit változott a csomagolás, a Berry szó helyett a gyümölcsök alatt Kitty Berry szerepel, illetve a fenti képen is látható thai címkével átellenesen egy pici angol felirat is helyet kapott:

30% Mixed Fruit Juice from Grape Juice, Apple Juice and Berry Juice with 0.02% Collagen Mizu Brand

Az íze szõlõnek tûnik, de gyümölcsökbõl sosem voltam túl jó. A kollagént nem érzem, holnap azért megnézem, hogy fogytak-e a ráncaim (most még minden változatlan). Utóíze furcsa, de a helyi (nem 100%-os) gyümölcslevekhez képest ennek nincs is rossz íze.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása