Tékozló Homár

Az igazi szõke kóla

Pepsi/Gold

2006.04.26. 12:01 | szily | komment

Az érzékek mókás összezavarodása miatt feltétlenül javasoljuk, hogy próbálja ki a Pepsi különkiadását, a foci-vb alkalmából piacra dobott Pepsi Goldot, ami nem más, mint egy virtigli szõke kóla, a kifejezés összes értelmében. Egészen tarkóbizsergetõ érzés beleinni valamibe, amirõl tudjuk, hogy mi, de más színe van, ezért más ízt érzünk, miközben érezzük, hogy ez csak egy érzés. No de jobb-e, ha csak úgy érzem, hogy fáj?

A Gold csomagolása azoknak tetszeni fog, akik kedvelik az ázsiai piadizájnt: matt és csillogó arany, képek a dögös Thierry Henryról + cirkalmas Henry-aláírás. A pia színe tényleg aranyos-sárgás, nagyjából sörös jellegû. Ízre vicces, hogy mindenki mást érzett, aszerint, hogy a melegsárga szín milyen asszociációkat hívott elõ belõle. Volt itt gyömbér-, vanília- sõt püspökkenyér-említés is. Pedig minden bizonnyal ugyanolyan az íze, mint egy sima Pepsinek. Vagyis hátborzongató. A pár másodperc múlva érkezõ, megsemmisítõ utóíz pedig a márka igazi védjegye. Jó kísérletezést!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása