Tékozló Homár

Naiv ügyfél beszáll a Gumballba

2006.05.02. 13:24 | jackyll | Szólj hozzá!

Kicsit túl lett reprezentálva ez a téma indexileg, de sebaj. A Homár továbbra is csak akkor támogatná a részegen gyorshajtást, ha adott hermetikusan elszigetelt közegben mindenki illuminált állapotban terrorizálhatná viszont a Gumballosokat. Node jöjjön Baxide kalandja, aki ingyen szállt be néhány percre a versenybe:

Jövök ma haza Bécsbõl, csorgok le az M5-ösön, erre elhúz mellettem egy Carrera. Majd még egy... Aztán egy Lamborghini! A csávó szabad sáv híjján a leállósávon elõzött, lásd fotó! Közben beugrott, hogy ilyet már láttam, és ez nem más mint évente megrendezett High-society rally, a Gumball 3000. A Fábry áltlal már emlegetett M5-ös probléma a Gumballosokat is érintette, egy Bentley-bõl Röszke elõtt 5 perccel fogyott ki a benzin. Amikor a csávókám megállt, és felemelte a zöld kannát, abban a pillanatban 4 autó állt meg segíteni, köztük magam is, de mivel nem volt nálam egy kanna benzin, ezért nem tudtam rajtuk segíteni.

Murcielago Shell kúton Murcielago a leállósávon beelõz Csatoltam pár fotót, ami többet mond mint bármi amit írok! Annyit azért megtudtam tõlük hogy végállomásuk Los Angeles (Belgrádból repülõvel Thaiföldre, majd Las Vegasba), és ez full legális dolog, bár a gyorshajtás és a jobbról elõzés nem megengedett, ez minden versenyzõnek egyéni döntése. Korábbi években Johny Knoxville, és az Oscar-díjas Adrien Brody is nyomult már a ralliban!

Határátkelõnél yardoknak virul a feje :) Határátkelõnél yardoknak virul a feje :)

Bevárják a kollégát Bevárják a kollégát

Kolléga segítséget kér, fõnök közben interjút ad Kolléga segítséget kér, fõnök közben interjút ad

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása