Tékozló Homár

Nehéz a kádról újat mondani - ismerjék meg Jaime Hayont!

Jaime Hayon/AQHayonCollection

2006.05.03. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Néha mégis sikerül, például egyik kedvenc fiatal spanyol dizájnerünknek, Jaime Hayonnak, aki egy merész fekete rátéttel gyakorlatilag kimondta azt a vicces szót, hogy budoár.

Márpedig ki ne csempészne szívesen némi fülledt hangulatot abba a helyiségbe, ahol a sarkáról annyira elmélyülten szokta lereszelni a bõrkeményedéseket? Mi nem szoktuk, mert a meszes páncél tovább már nem tud keményedni.

Hõsünk, Hayon 1974-ben született Madridban, bejárta a világot, volt a Benetton kreatív üzemének a Fabricának a dizájnügyi fõnöke, de dolgozott Los Angeles-ben, Párizsban, Hongkongban, mostanában pedig Barcelonában ütötte fel a fejét, ahová mi is költözünk, ha meglesz a napi félmillió Homár-olvasó. Hayon bútorok mellett mindenféle játékfigurákat is tervez, például démontehenet, aztán pólókat, de a többit kattingassák végig Önök a mester weboldalán, ha van kedvük hozzá.

Ez itt lent õ maga:

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása