Tékozló Homár

Plasztik kiborgok

2006.05.03. 14:04 | jackyll | Szólj hozzá!
A jövõben mindenki kiborg lesz - és nem 15 percre -, de addig fájdalommentesen kipróbálhatja milyen érzés a testszobrászat. Ehhez mindössze egy találomra kiválasztott reklámtermék viselésére van szükség, amit ha megun, bármikor eldobhat.

A fenti kávéspoharat egy torontói plasztikai sebészet rendelte és biztos vicces látvány a reggeli gyorsításnál, ahogy a mellettünk koffeinezõ középkorú vitaminügynök néhány másodpercre fitos kiscsajjá morfolódik.

A Blush fürdõbugyijai vélhetõen nagyobb arányban kerülnek nõi kézbe, azaz a hirdetõk kevésbé látszanak majd komplett idiótáknak, bár a képen látható együttállásért azért keményen meg kell dolgozni így is. Bár a figyelmet bármilyen gazdatesttel magára vonzza, éshátugye arra lett kitalálva.

A végére maradt a cseszlovák Johnny Mnemonic fedexesített változata. Vállalati katonákon kívül fanatikus rajongóknak ajánlható jó szívvel, hiszen funkcionálisan semmi haszna a polóra vasalt matricának, legalább egy nyüves zseb lehetne benne.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása