Tékozló Homár

Levegõbõl támadó reklámok

Lightship Group/A-170 Video Lightsign Airship

2006.05.04. 13:43 | jackyll | Szólj hozzá!
Újabb lépéssel kerültünk közelebb a Blade Runner ridleyscotti jövõképéhez, ugyanis a American Blimp Corporation leányvállalata összerakta és hamarosan be is üzemeli a film egyik legjellegzetesebb vizuális háttérelemét a neoncsöves ernyõ és a robotbaglyok után.

Az A-170 Video Lightsign léghajó egy 9x23 méteres led-kijelzõvel fogja terrorizálni a gyanútlan járókelõket. Nappal korlátozott fényereje miatt csak egy színt tud kinyomni élesen, este viszont a színskála teljes palettájával fog támadni.

A vízálló kijelzõn futhatnak élõ tévéadások, slideshow-k, hómpédzsek, van rajt GPS, szal lehet Pannont reklámozni a Voda-központ felett és viszont, lehet rá smsezni meg minden. Akárhogyis, a kolóniákon egy szebb élet vár ránk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása