Tékozló Homár

Zuhan a kisköcsög ára a Lurdyban!

a Lurdyban/élelmiszerbolt

2006.05.04. 13:01 | jackyll | Szólj hozzá!

Ha ez nem a Homár szándékos provokációja, akkor tényleg paranoiásak vagyunk. Egy héten belül immár másodszor kaptunk jelentést errõl a provokatív elnevezésû termékrõl. Hat nappal ezelõtt önkéntes ügynökünk, theHassan fedezte fel a jelenség csíráját:

Végre egy õszinte kereskedelmi egység! Nem takargatják, leírják, egyenesen a bejárattal szembe. Lurdy Ház, élelmiszerbolt.

Most szerdán pedig Lívia lett figyelmes egy majdnem ugyanolyan táblára:

Tegnap sétálgatva a Lurdy Házban a földszinten lévõ szupermarket bejárata elõtt a mellékelt képben található hirdetõtáblára lettem figyelmes. Gondoltam megosztom veletek, méltó rá. Mondjuk, elgondolkodtam azon, hogy melyik gyártó követhette el az a baklövést, hogy termékcsaládját "kisköcsög" névre keresztelje. Bár lássuk be, még szerencsés is, hogy így tettek, mert ezzel néhány vidám percet szereztek nekem.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása