Tékozló Homár

Re: Az ultimate gagyisör nyomában

2006.05.10. 07:49 | jackyll | komment

Adriankoooo, a Homár párkányi ügynöke pendelyig gázolt a gagyievolúció zsigereiben, hogy felfedezzen egy új sörfajtát, ami kisker árával már nyaldossa a palackozás és a címkenyomás árfekvését. Természetesen nem hibáztatjuk, amiért nem merte belsõleg tesztelni az anyagot, felesleges magyarázkodni. (Tényleg, nem tudja vki, a lejárt dobozos Heineken mikortól veszélyes?)

Amikor megláttam a cikket azt gondoltam: Miez? Semmi. Volt pár napja ugyanis a párkányi Lidlben is akció a sörre, nem is akármilyen. Beszéljen elõször a kép:

Kis fejszámolás után: 5,90Sk*6,60ft = 38,94ft. Na ez a nem semmi! Egy üveg sör 39 forint, no komment. A cuccot nem próbáltam, ugyanis még van egy évem a sulimban.

u.i: Legközelebb jön a szlovák banános csoki (aka: "Banánky"), amit annyira szerettek tesztelni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása