Tékozló Homár

Az ultimate gagyisör nyomában

2006.05.09. 08:52 | jackyll | Szólj hozzá!

Ki lehet-e fejleszteni azt a sört, amelyiknek az üvegbetétje drágább, mint maga a termék? Hypgnosis talált egy belevaló jelentkezõt, amelyik már lenyomja a fogyasztást követõ ürítés árát:

A jelek szerint Pécs az olcsó sör lelõhelye. A nemrég felfedezett Giebelhof nevû 59 Ft-os valamit még alul lehet múlni, árilag mindenképp. Az új sláger a Bierhof, 49 Ft-os végfelhasználói (áfás) árával. Sajna még nem ittam, de a mellékelt szóróanyagot találtam a házunk elõtt a kuka mellett. Ha valaki tud róla bõvebbet, ossza már meg!

A másik: Nem túl rég volt egy cikk a Fuel nevû barackpáleszes sörrõl. Íme, ez is pécsi (érdekes módon még egy pécsi boltban sem láttam):

"A Fuel sörrel és barackpálinkával készülõ egyedi, teljesen átlátszó palackba töltött különlegesség, melynek szlogenje nem véletlenül: Fuel töltsd fel magad! ALkoholtartalom: max. 5,4% (V/V)"

Várjuk tehát a plasztikusan megénekelt önpuszítási krónikákat a tudomány nevében.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása