Tékozló Homár

Koreai robot vezeti ezentúl a Fókuszt?

Koeari robotlány

2006.05.12. 01:54 | szily | Szólj hozzá!

Megdöbbentõ, magyar érdekeltségû találmány hírérõl számol be a Homár, ritka breaking news-ainak egyikében: koreai tudósok olyan robotnõt mutattak be, ami élõben igazolta, hogy képes lenne elvezetni bármelyik magyar kereskedelmi televízió bulvárhíradóját. Részletek a kibernetikus Holló Mártáról a hajtás után!

Nézzék meg a klikkolással elindítható filmrészletet az Akihabara News oldalán! A stílszerû, bár nem igazán költõi EveR-1 névre hallgató gépcsaj a lelkes (kivezényelt) gyermekközönség elõtt tartott sajtóbemutatón bizonyította, hogy élénkebb arcjátékra képes egy vérmedve által üldözött Marsi Anikónál is. A teste ugyan kissé merev, de ha derékig eltakarja valami pultpitus, ezzel sem lesz gond. Azt azonban el sem tudjuk képzelni, hogy ha nem a gyerekszüléssel foglakozó magyar kereskedelmi televíziózás megsegítése volt a koreaiak célja ezzel, akkor mi.

Nem baj, a robotokat azért szeretjük, bár elkeserítõ lenne, ha aktuálisan tényleg csak ennyire lenne képes az emberiség a mûfajban. Nem akarunk úgy meghalni, hogy nem láttuk fellépni a nanomotorokkal mozgatott, mechanikus Vitár Róbertet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása