Tékozló Homár

Re: Gyalogosok vs autósok

2006.05.15. 12:25 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár nem kerget romantikus illúziókat és vágyik autómentes fõvárosra, de azért a odapörkölne egyet paintball-gépágyújával a köcsögösködõ vezetõknek. Nem érdemes elkerülni az olyan konfliktusokat, amikor a zebrán legálisan átkelésért próbálnak leordítani, hiszen mennyire vicces, amikor a vörösfejû csokker kipattan a kocsiból és fenyegetõzve elindul, miközben dudál mögötte a sor. A Homárt közvetlenül a háza elõtt érte hasonló atrocitás, de mint ahogy azt mozgóképen archiváltuk, máshol is vannak kritikus helyek:

Vasárnap este a Nagykörúton: kisbabát váró házaspár sétál át az egyik mellékutca zebráján, a zöld lámpa biztonsága mellett, már majdnem a felénél tartanak, amikor a körútról lassítás nélkül eléjük kanyarodik egy kocsi. Megállnak, hátralépnek, közben a férj nemtetszése jeléül két kezét vállmágassságig felemeli. Kocsi mögött folytatják/folytatnák útjukat, de a sofõr kipattan és fenyegetõen közeledik.

Ingerült sofõr: Mi van bazdmeg, nem tetszik valami? Férj: Csak az nem, hogy a zebrán majdnem elütöttél. S: És akkor mi van? Akkor má' rögtön emeled a kezed? Azt hitted, nem merek kiszállni? (Fenyegetõen tovább közeledik.) F: Csak annyi, hogy nekünk van elsõbbségünk. S: És mi van, ha nincs kedvem megállni? Te nem tudsz megállni? F: Meg tudok, de a KRESZ szerint neked kell. S: És akkor most mi van? Rendõrt hivsz? Hívjál rendõrt, bazdmeg!

Kocsik szaporodnak a sorban, sofõr beül, elhajt.

Ha van kedvenc helye, ahol rendszeresen beszólnak vagy megpróbálnak áthajtani Önön, amikor a zebrán szeli az aszfaltot, ne habozzon, küldje be jól!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása