Tékozló Homár

Zsidó csajok fegyverrel

Rachel Papo/Fotósorozat

2006.05.19. 11:17 | szily | Szólj hozzá!

A Homár olyan megbabonázott rajongója a zsidó csajoknak, hogy régen még Hanukka-bálokba is eljárt, kizárólag amiatt. Pedig a hóra nevû debil körtánc még egy dobozgitáros beatmiséken edzett katkó diáknak is kemény próbatétel. De a szédítõ orrok látványa még azért is kárpótolt, amikor egyszer az Oroszlánkirályra hórázott részegen több tucat olyan lány, aki nem akart lefeküdni velem. Ennél összehasonlíthatatlanul jobb élmény megnézni ezt a remek fotósorozatot izraeli katonalányokról.

A képeket Rachel Papo csinálta, aki ugyan Amerikában született 1970-ben, de már Izraelben lett katona, méghozzá hadifotós. A fegyveres csajokat a diplomamunkájához kezdte levenni, most kötetet állít össze a képekbõl. Megéri kattogtatni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása