Tékozló Homár

Még drágább az eltûnõs csekken fizetett biztosítás

2006.05.22. 13:12 | jackyll | Szólj hozzá!

Valamiért a legtöbb folytatás gyengébb az elsõ résznél (oké az Aliens nem, de az mûfajváltás miatt nemér), de így teljes a kép, hátha másnak is eltûnik a kötelezõ biztosítás befizetést igazoló csekkjének összes másolata:

Új fejlemények történtek. Valami csoda folytán (szerintem Mulder keze van benne), kapcsoltak a biztosítónál egy emberkét, aki meglepõ módon értelmesen el tudta magyarázni hogy mi van (volt). Kiderült, hogy az a kártörténeti igazolás, amit ilyen kötésekkor le kell adni, nem érkezett be hozzájuk (pedig a csajszi még igazolást is adott róla anno, hogy átvette). Õk ezért visszadobtak malus 4-be, ami pont a kétszerese az A0-ás díjnak. Csak errõl õk elfelejtettek értesíteni, bár elhangzott, hogy biztos kaptam levelet ez ügyben tõlük (pedig nem).

Megoldás (szerintük): befizetem a 26 ezret, meg a 9 ezret, amit még rámvertek (a kamattól eltekintenek), majd viszek egy új igazolást, és akkor õk visszamenõlegesen visszaállítják az A0-át, és jóváírják a befizetett pénzt. Halkan megjegyezte az emberke, hogy pereskedhetünk is, de úgyis nekik lesz igazuk, mivel náluk az szerepel, hogy az összes levelet elküldték, tehát Õk mindent megtettek. Arra gondoltam fizetni fogok.

 

A csekket természetesen majd küldik. Halkan megjegyzem hogy úgy fog ideérni, hogy ha esetleg nem értek egyet vele, akkor se legyen esélyem a bírósági végzésnek ellentmondanom (15 napos határidõ)...

Na majd meglátjuk mi lesz. A szörnyû az egészben (vagy vicces?), hogy nem lenne érdemes átmennem másik biztosítóhoz ezek után sem, mert messze õk a legolcsóbbak ebben a kategóriában. (A köv. nagy biztosító jó pár ezressel kér többet negyedévente.) Még írok, ha rendezõdtek a dolgok...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása