Tékozló Homár

Adekvát eszköz balos-antiglobalista orgiákhoz

Dutchtub/Dutchtub kádrendszer

2006.05.31. 01:24 | szily | Szólj hozzá!
Ha Ön ilyen hangulatú, titokban azért mégis rohadt drága szexeseményt akar szervezni az Atlanti óceán bármely partján, akkor hajtson rá egy holland cég überkorrektkedõ termékére, a fával fûthetõ, grilles-italhûtõs, nyolcszáz literes dizájnkádra.

Az egyébként nagyon mutatós tárgy függetleníti Önt a multinacionális szolgáltatók által jó eséllyel réges-rég felvásárolt vízszolgáltató cégektõl, mert a fontos dolgok itt zárt rendszerben, egy fejsze, egy rakás fa egy spirálisan tekeredõ csõ, és pár lelkes résztvevõ segítségével zajlanak. Az igazi elvhû vásárló vagy bérlõ – mert ezt bérelni is lehet például bulikra – a hideg vizet is a felhõkbõl kell, hogy beszerezze, aztán megszûrje, hogy alkalmas legyen yuppie származású üzletfeleinek szórakoztatására.

Az apartmenttherapyn találtuk, a lényegretörõ Dutchtub a neve és az eszmei mondanivalót megszégyenítõ 4450 euró (1 millió 200 ezer forint) az alapár. Ha ehhez extrának veszük trélert, kéményt, grillrátétet és hamuzó tálcát, a számla úgy 560 ezer forinttal ugrik meg. Egy hétvégére is ki lehet próbálni, de ez olyan tortúra, amit talán még egy elképzelhetetlenül sznob Homár-olvasó sem vállalna be. Vagy mégis? Az alapár 350 euró (92 ezer forint), de ezért el kell menni Arnhembe és elhozni a trélert. Ha hozatjuk, akkor kilométerenként fél euró a tarifa. A táv 1303 kilométer, úgyhogy ha nem kell visszafelé is fizetni, akkor ez plusz 170 ezer forint, úgyhogy a móka összetettben erõs negyedmilliós. Jó pancsolást!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása