Tékozló Homár

Vérfagyasztó biztonságiõrös sztori hepienddel

Media Markt/Gyanúsítás

2006.06.06. 00:58 | szily | Szólj hozzá!

Az alanti történet azt mutatja meg, hogy egy olyan eseménysor is okozhat tartós károkat egy fogyasztó lelkében, aminek a végén a biztonsági õr elnézést kér. Erdélyi olvasónk állítja, be sem ment a Media Marktba, mégis lopással gyanúsították. A sztori végén kiderül, hogy néha konkrét haszna is van az idejétmúltnak tûnõ szakállviselésnek. Ez eddig egy ekezetementes nap, ilyen ez a levél is. Lapozzanak!

Kedves Homar, Nem gondoltam, hogy en is irni fogok neked, ugyanis erdelyi lakos vagyok, az itteni idiota helyzetek, pedig nem tudom mennyire erdeklik a magyarorszagi nagykozonseget. De lenneb leirt eset a budapesti Ors Vezer teren felepitett Arkad uzletkozpontban esett meg velem, mult heten, csutortokon - 2006 junius 1-en. Az Arkad uzlethazba autoval mentem es a garazsbol eppen a Media Markt bejarataval egyezo ajtonal jottem ki. Lementem a mozgolepcson es anelkul, hogy belepjek a Media Markt-ba, balra fordulva, mentem a dolgom utan. Kozben egyik - Magyarorszagon hasznalt - telefonomrol potyogtem at egy szamot a masik - Romaniaban hasznalt - telefonomba. Kulvilag megszunt szamomra, eppen ezert nem gondoltam, hogy az ektelen "Hova siecc, vazze!" cimu uvoltes nekem szolt. Csak akkor eszmeltem ra, hogy engem szolitanak, amikor egy hianyos fogazatu egyenruhas egyen megragadott es a nyomatek kedveert ramkialtott: "Hova szaladsz?!" Fentebb leirt foglalatossag nemigen ad okot a rohanasra ezert csodalkozva bamultam a modortalan egyent. Roviden kozolte velem, hogy loptam a Media Marktbol, ahova mint emlitettem, nem is tettem be a labam. Bizonyitekkent meglobogtatott elottem egy fenykepet - biztos valamelyik biztonsagi kamera vette - amin egyik polcnal egy feher polos fiatalember alldogal. Vegigneztem magamon: fekete polora, aszfaltszurke szinu dzseki volt huzva. Ekkor mar tobb kollegaja is megjelent, veluk egyutt egy civil ruhas muki is. Mondom nekik, az a kepen nem en vagyok es nem jartam a Media Markt-ban. Kozben az elso fog es modor hianyos or elszalad. Elokapnak egy masik fotot, rajta mar ket srac van, az elobbi feher polos, meg egy fekete polos. Megnezem. "Most azt mondjatok meg a ketto kozul melyiknek van szakalla es szemuvege mint nekem?!" - kerdem toluk, mert a kepen levo sracok egyike sem viselte e ket ismertetojelet. Ha egy szemuveget el is lehet dugni, de egy szakallat mar nehezebb masodpercek alatt leborotvalni. Ezeket tisztazva el akartam menni. "Meg nincs elengedve!" kialt ram az egyik. Kozben visszajon az elso or, nyakon rancigalva egy masik urget. "Voltal a Media Markt-ban?!" rivallnak ra. "igen" nyogi ki szegeny ssrac. Megvolt hat a "delikvens". Fogatlan ramnez es nagy nehezen kinyogi "Magatol elnezest kerek!". Most mi lett volna, ha veletlenul eppen ugy oltozom mint a keresett egyenek? Biztos mar valamelyik borton falaira karcolnam ezen iromanyt.... Talan nem artana, ha az arauhazak olyan oroket alkalmaznanak, akiknek van sutnivalojuk es meg tudnak nezni egy fenykepet rendesen. Raadasul az sem artana, ha a modor melle megtanulnak a fogkefe hasznalatat is. Egyelore, meghatarozhatatlan ideig, a magyarorszagu Media Markt nem fog latni semmit az en penzembol! Ugyanis eddig egyik kedvenc helyem volt, de ezutan messze elkerulom, nehogy mar a fogatlan or ujbol engem szurjon ki. Udvozlettel, Bodola Zsolt PS: elnezest az ekezetek hianyaert! Remelem igy is ertheto...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása