Tékozló Homár

A Disney beszállt a kutyakaja-bizniszbe

Old Yeller/Kutyatáp

2006.06.08. 00:15 | szily | Szólj hozzá!

Nem apró, hanem nagy pénzre akarja váltani a Disney a klasszikus filmhõsöket: a cég legújabban az évi 75 milliárd dolláros kutyatáp-tortából akar nagy szeletet hasítani (fúj!). Egy Old Yeller nevû táppal jelentek meg a Kroger szupermarket-lánc boltjaiban. Old Yeller egy elég randa, ám annál hõsiesebb kutya sárga 1957-bõl, aki a vérmedvével is megküzdött, ha kellett.

Aztán könnyfacsaró halált halt, mivel elkapta a veszettséget a családra támadó farkastól, így gazdája kénytelen volt lepuffantani. Nem fogják elhinni, de a Disney a halálban is meglátta az üzleti lehetõséget, így a tápot a hipermorbid „Make Sure His Last Meal's A Good One!” vagyis “Gondoskodjon róla, hogy az utolsó vacsorája finom legyen!” szlogennel futtaják. Mi is rohannánk a boltba, így tesznek amerikai barátaink is, így az Old Yeller azonnal a népszerûségi lista élére pattant a Kroger boltjaiban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása