Tékozló Homár

Az év vicces zenészvideója – Vikidál hasast ugrik

Balla bútor/Reklámfilm

2006.06.08. 12:28 | szily | Szólj hozzá!

Készüljenek fel, ennél tréfásabb mozgóképet a Monty Python óta kevesen forgattak.

A videó sztorija dióhéjban az, hogy a bocskaiba öltözött Vikidál Gyula beszabadul egy bútorraktárba, ahol könyv akad a kezébe, amitõl annyira rezgésbe jön a teste, hogy kávézni sem bír, inkább arccal beleugrik egy ágyba.

A megdöbbentõ dokumentumot a Basahalom Boulevard blogon találtuk. A legmerészebb magyar kísérleti filmek egyike némileg meglepõ módon a Balla Bútor reklámja és a Debreceni Városi Televízióban jött le. Az Ismeretlen Közreadó a kedvünkért kilassította az ugrást, úgyhogy az alapfilm lepergése után maradjanak a képernyõ elõtt.

Mivel az ilyen magvas mûvészet megértéséhez a mi idegdúcaink primitívek, nagy örömmel vennénk, ha Önök megírnák nekünk a saját ugrásértelmezésüket. Mi csak annyit érzünk, hogy ez veszettül jó, csak nem tudjuk, miért.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása