Tékozló Homár

Likõr depis jobbosoknak

Pannondrink & Millenium Kft./Pannon kesergõ likõr

2006.06.12. 11:32 | jackyll | Szólj hozzá!

A választási eredményen rágódjon a Turul, a Homár igyekszik távol tartani magát a közpénzek herdálásától és a virtuális demokráciától. Éva és Zoltán azonban olyat talált, ami arra enged következtetni, hogy a kereskedelem manapság egyre gyorsabban reflektál az élet minden rezdülésére, így mindenképpen érintettek vagyunk:

Érdekes italra bukkantunk "Pannon Kesergõ" névvel. A gyógynövényes likõr a választási eredmények után került piacra - feltételezhetjük, hogy a gyártó ebbe akarta fojtani az eredménnyel kapcsolatban érzett bánatát? Jobbos ital lenne?

Nagyon magyaros, nagyon szabadságharcos, ezért szeretnénk a Homár figyelmébe ajánlani. Címke csatolva. Fellelhetõ: biztos több helyen, mi egy Tescoban találtuk. (Annyira azért nem Pannon, hogy a Honi ABC-lánc forgalmazza… bár ki tudja?)

Mivel mostanában egyre lustábbak vagyunk, likelõdjön itt egy élménybeszámoló, amibõl egyebek közt olyan finomságok derülnek ki, hogy a 34%-os alkoholtartalmú Kesergõ ára véletlenül pont 1848 forint, illetve, hogy kizárólag lefagyasztva fogyasztható.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása