Tékozló Homár

Az év hülye használati utasítása

Coca-Cola/Nyereménytárgy

2006.06.15. 12:02 | szily | 1 komment

Konzumszerkesztõség vagyunk, meg egészségtelenek is, úgyhogy gyors egymásutánban ketten is nyertek egy-egy ronda focilabdát a Coca-Cola kupak-nyereményjátékán. Mármint ugye annyi a játék, hogy ha a kupak belsejébe bele van írva, hogy nyertél, felhívsz egy számot, ahol a vércsoportodat pont még nem kérdezik meg, aztán három héten belül házhoz hozzák a persze leeresztett labdát.

Amit emiatt fel kell fújni. Na, itt jön a képbe az Év Hülye Használati utasítása. (Ebbe a kategóriába természetesen nem tartoznak bele a fordítógéppel vagy mivel félrefordított viccességek.) A mellékelt képen ott a szöveg, lehet szórakozni, a mi kedvencünk persze az, hogy „Felfújás közben ne nyomja össze a labdát.”

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalmarattila · http://cli.gs/nWhTe6 2008.05.09. 22:09:12

Személy szerint imádom ezeket az automatával fordított használati utasításokat... ;)
süti beállítások módosítása