Tékozló Homár

Jumper dugszi és barátai - Veszélyes dolog a vezeték nélküli csengõ

Vezeték nélküli csengõ

2006.06.21. 12:29 | szily | Szólj hozzá!

A következõ fogyasztói észrevételt torokszorító mementóként tesszük közzé. A történet tanulsága: ha az ember óvatlanul konzumál, a végén a Big Ben támad rá. Nagyon jól mulattunk Medve levelén, és bevalljuk, egyáltalán nem értjük. Na jó, a mi, agynak nem is nevezhetõ idegdúcunkkal az is szép, hogy blogot írunk. Szóval addig oké, hogy felszerelte a kertkapura a csak beltéri használatra szánt csengõt, de mi van a jumper dugszival és kinél is szól a Big Ben, ha egyáltalán? Kérem segítsenek megfejteni, mi is történt Medvével! Alant a levél.

Kedves Homár! Vezeték nélküli csengõt vásároltam házamra, mert egy párat már elfogyasztottam. Nem kábeleztünk, így erre volt szükség. Barkácsáruház, akció. Hû de jó, de mennyibe kerül, s mit tud. A csomagoláson 50 méter hatótávolság. Remek. Ára? Irány a leolvasóhoz, mert nem volt sehol feltüntetve. Három ezres. Megéri. Futás haza. Kibont, A használati utasítás persze a legfontosabb infóval belül. Beltéri használatra. Aha. Vagy felszerelem a fürdõszoba ajtajára, vagy a kertkapura. Utóbbi mellett döntöttem, mert ezt az eszközt arra szántam, ha valaki jönne hozzánk, tudjon jelezni. Leszigeteltem. Felraktam. Mûködött. Az elsõ esõig. Utána szünet, amíg magához nem tér. De ez nem minden. Egyszerû halandó, a vevõ és az adón nyolc jumper dugszival változtathatja a dallamot és a frekit.

Ez is jó. Úgy hagytam gyárilag. A csengõhangnak az áruházi hangosbemondót választottam, a bigben helyett. Na ekkor követtem el a hibát. Az utcában bárhová becsengetnek, s megszólal bigben. Már ki sem megyünk.

Javaslat: ha valaki ilyet vesz, az áruház parkolójában, kicsomagolás nélkül zúzza össze kalapáccsal. Faluhelyen úgy is bekiabál a postás.

Medve

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása