Tékozló Homár

Letölthetõ fényképezõgép

2006.06.21. 09:17 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Mi a franciáktól, a linatree.com oldalról loptuk eme Nagyszerû Témát, õk meg a kulturális interaktivitás jegyében a baráti szlávoktól nyúlták, a közismert ABC mladých technikù a pøírodovìdcù c. magazin 1979-es számából. A világ legolcsóbb áppárátjához csupán egy internetre, nyomtatóra, ollóra és egy gémkapocsra van szükség, oszt mehet a csináld magad. Igen, jól gondolják, lencsére nincs szükség, de az objektív lukján beszüremkedõ fény által generált képekbõl már online kiállítás nyílt, úgyhogy ezek alapján mindenki eldöntheti, mit is vár egy ilyesfajta vicctõl.

Mi is megpróbálkoztunk a mellékelt bõséges útmutatás alapján összeollózni egy szerkezetet, de sajnálatos módon olyannyira csekély kézügyességgel áldott meg minket a sors, hogy egyesek már azt is kétségbe vonták, hogy egyáltalán ki tudjuk verni magunknak. Szal ha valakinek sikerül összehegesztenie egy papír fényképezõgépet, szeretettel várjuk ez élménybeszámolót, valamint az esetlegesen vele készített képeket. Állítólag minden 35 milliméteres film használható.

Akinek nem elég ez a kihívás, itt egy további ötlet a „csináld magad 20 forintból" témakörben: makró konzervdobozból. És a szobahõmérsékleten történõ magfúzióra is vevõk vagyunk. Nõi olvasóink pucér képeiket is elküldhetik.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása