Tékozló Homár

Örömóda fenékre és naptejre

DDB Brazil/Oooooouch.com

2006.06.23. 08:24 | jackyll | Szólj hozzá!
A Homár Önökhöz hasonlóan a saját levében fõ, és ilyenkor a logika és a józan ész teljes hiányában cselekszik. Ennek eredményeképp már megint bikinis csajokat kizsákmányoló, nõket ojjektumként kezelõ hirdetéssel fárasztjuk a t. publikumot. Az elõzõ értelmetlen dezodor-utáni futkosásnál nagyságrendekkel viccesebb a Sundown-naptej interaktív reklámja, ahol napozó hölgyeket kell abúzálni egérrel.

Nem szpoilerezünk akkorát, ha eláruljuk, hogy a kiterített csajok midi-billentyûzetként funkcionálnak, azaz egy oktávnyi hangsorként lehet rajtuk "zenélni" az egérrel. Háromféle nyögéshang közül lehet választani, úgymint "öhh", "ájj" és "ujj", és az ezekkel alkotott zeneszámok rögzítésére/továbbküldésére is van lehetõség. Ugye mennyire buta?

A szintetizátor korlátozott hangterjedeleme miatt elsõsorban népi rigmusok illetve buta slágerek elõállítására alkamas. Az elõre rögzített dalok közül az Örömóda volt a kedvencünk, de van Eye of the tiger, Chariots on fire, Just can't get enough és Here comes the sun is.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása