Tékozló Homár

Beszólnak a féltékeny állatok

Állatkert-reklám

2006.06.28. 09:59 | szily | Szólj hozzá!

Itt egy aranyos-állatos kampány, vérig sértett, közönséges állatkákkal (cica, mókus, giliszta), akik cselesen jól beszólnak a híres sztároknak, mint a boa, a jegesmedve, vagy a púposteve. Cselesen, merthogy ez a torontói állatkert reklámja, úgyhogy csak kamu az utálkozás.

Gyerekrajzos animáció, sértett szövegek, jó hangok, lassú letöltõdés: a Homárnak alapvetõen tetszett az ötlet. A poénokon lehetett volna még srófolni, de a feltehetõ célközönség végül is akkor örül a legjobban, ha a mókuska elfingja magát vagy arcra esik a fa tetejérõl. Na, ezt a Dumb és Dumberes vonalat sem vállalta az állatkert, inkább a gyermekes egyszerûségre mentek rá, de jól tették, nyolcéves kor alatt ettõl is lehet a földön fetrengeni. (Angol nyelven, mármint nem angol nyelven fetrengeni, hanem így beszélnek az állatok benne.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása