Tékozló Homár

A foci-vébé vámszedõi: Zenélõ vizespólók és szurkolónõi mellek

Vizepóló-verseny

2006.06.29. 11:33 | szily | Szólj hozzá!
A vébé – a világ egyik legnézettebb médiaeseménye - persze beindítja a nagy reklámozókat és az oldalvizükön haladó kisebb versenyzõket is. A legfrissebb élményünk a szurkolói vizespóló-verseny.

A koncepció üdítõen egyszerû: ki kell választani egy csajt és leönteni flash-es vízzel, hogy átnedvesedjen a pólója. Meg lehet szavazni, hogy ki tetszik a legjobban. Jelenleg a svéd csaj vezet nyolc szilikonmellnyi elõnnyel a brazil elõtt, távolról, de versenyven még a francia és az olasz. Az izmos lábak rajongóinak a svéd versenyzõt ajánljuk.

Arra viszont képtelenek voltunk rájönni, hogy mit is reklámoz ez az egész. Az oldal zenéje feltûnõen jó és egy kattintás után meg is lehet venni, úgyhogy talán itt van a kreatív igazgató elásva. Az elõadó a költõi nevû JuS NYcE és az ORkAaN ORkEstRA.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása