Tékozló Homár

Megszívható cici Kínából

Zselés mell

2006.06.29. 12:35 | szily | Szólj hozzá!
A Homár, ha emigrálna, Kínába menne, mert az élelmiszereket és a fogyasztási cikkeket ott vidámra begombázott mérnökök tervezik. A nagyjából (lógó) mell alakú, Cici nevû zselés termékre Dániel bukkant rá. Olvassa el a kinyitás körüli kalandokat, amik végül egy felszabadult mellszívásban kulmináltak. Hajrá Kína, hajrá kínaiak! Levél alant.

Kedves Homár!

Két hete Kínában jártam, ahol a Carrefour nevû bevásárló központban a csatolt képen látható termékre bukkantam. A termék neve magáért beszél.Kollegáimmal gyorsan vettünk pár Cici-t, gondoltuk, jó lesz ajándékba.

A Cici tapintása enyhén puding-szerû, zselés. Nevezett termék tulajdonképpen a zselé és az üdítõ közötti átmenet. Próbáltuk kinyomni egy pohárba (lévén azt hittük üdítõ), de csak valami kocsonyás anyag jött ki. Így hát nem maradt más, mint kénytelenek voltunk megszívni a Cici-t. Ízre egyébként nem rossz, állaga miatt azonban az élvezeti értéke elég kicsi. Mi ananászosat vettünk, de volt narancsos, meg cseresznyés is. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogyan reklámozzák ezt a tv-ben. Mindenkinek egy Cici-t!

Tisztelettel:

Cserhalmi Dániel

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása