Tékozló Homár

A hét akciója - atkák a gatyában

2006.06.30. 12:41 | jackyll | Szólj hozzá!

A teszkós és egyéb csodaakciókat mostantól ömlesztve fogjuk közölni, mert egyszerûen túl sok van belõlük. Most azonban egy prémium ajánlattal szeretnénk kedveskedni, hátha vkinek pont ez hiányzik az életébõl. Mielõtt továbbkattintanak érte, melegítsünk a vállalat ars poeticájávál, amit Rollcow kommandója talált a Camponában:

"A Tescoban az a jó, hogy az ember mindig biztosra mehet, ha egy kis hülyeségre vágyik. Egy biztos: nem fog csalódni." Ezzel a mondattal léptünk be jó barátommal a Campona Tesco elektromos ajtóin. Kábé két perc múlva megbökte a vállamat és rámutatott egy táblára. Azóta sem tudjuk eldönteni: vajon nem lehetséges, hogy egyszerûen csak "kibújt a szög a zsákból"?

A hét akciója címet minden kétséget kizáróan Kokó nevû olvasónk zsákmánya viszi el. A derék termékmenedzserek ismét kóstolgatják a pythoni életmûvet, bár ahhoz, hogy versenyben maradjanak, hamarosan ki kéne jönniük a lepra- és tályogmentes instant paplanporral.

Azt hittem a Tescoval kapcsolatban, hogy már nem lehet új a nap alatt. Hát mégis sikerült. A termék boncolgatását és továbbgondolását a fórumozókra bízom, én még a sokk hatása alatt vagyok :) Reméljük, hogy az atkás verziót azért nem fogják piacra dobni. Most már tényleg bebizonyosodott, hogy a Tesco PR szakemberei provokálják a Homár-rajongókat.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása