Tékozló Homár

Boldogok a zsírszegény majompárizsik

Eggelbusch GmbH./Boldog majom párizsi

2006.07.03. 12:04 | jackyll | Szólj hozzá!
Lassan a húsiparban is felfogják, hogy az emberek többsége tudja, mibõl készül a párizsi, és nem eszik olyat. Mit tesz ilyenkor a haladó gondolkodású hentesmágnás? Elkapja a szmókereket a vécében és állásuk megtartásáért cserébe arra kényszeríti õket, hogy szívjanak be, amennyire csak tudnak, közben pedig nézzék meg, mit tudnak kihozni egy rúd párizsiból. Hát ezt.

Az élelmiszeripar legújabb fejlesztését (a jézusos piritós után szabadon) Áronpapa bocsátotta rendelkezésünkre. Külön köszönet az "õsömék" kifejezés használatáért, amit a Szomszédok óta nem hallottunk.

A Tescoban bukkantak az õsömék erre a termékre, amit rögtön magukévá is tettek, gondolva unokájuk hasonlóan vigyorgós orcájára, amikor azt majd meglátja és ugyanolyan lelkesedéssel elfogyasztja. Bejött nekik.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása