Tékozló Homár

A hónap legborzasztóbb szóvicce

Digicams/Plakát

2006.07.05. 11:18 | szily | komment

Hajaj, Önök nem ismerik az Index lapigazgatójának a szóvicceit, de ez még annál is sokkal rosszabb. Képtelenek vagyunk árnyalt gyalázkodásra, nézzék meg maguk a Digicams metróban látható plakátját és borzongjanak! A mûfaj eleve hideglelõs, de magyarázó képpel megfejelve büntet, mint az egyszeri refprmer fûnyíráskor. Alant a feljelentõ levél.

hali, egy újabb trash-reklám etûd, nekem mondjuk ez már annyira összetett, hogy így hirtelen értelmezni sem tudom. a készítõknek egyébként valószínûleg a headline-ba mindenképp el kellett mondaniuk, hogy ez egy megbízható, autentikus lap, ami nem veri át az olvasót, de ezzel a képpel alátámasztva meg a hülye írásmóddal kb. az ehavi reklámtermés legrosszabb szóviccét sikerült megalkotniuk... pussy, varnyalag

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása