Tékozló Homár

Re: Leitatták és lehúzták a gyorsvonaton? – Illegális piaárusok a MÁV vonalain

ismeretlen álbüfés/MÁV/Lehúzás

2006.07.05. 15:23 | szily | komment

Remek fordulat történt annak az olvasónknak az ügyében - A. J. Chegwidden a neve, amit legutóbb lefelejtettünk – aki azt állítja, egy trükkös (és részeg) büfékocsis több ezer forintra lehúzta egy gyorsvonaton, aztán még inzultálta is. A fordulat az, hogy a MÁV a Homár-poszt megjelenése után azonnal válaszolt neki. A levélben az áll, hogy a whiskyszagú ismeretlen csakis illegális büfés lehetett, gyorsvonaton ugyanis nincsen büfékocsi. (Több olvasó pont emiatt, mármint hogy hogy került büfés egy gyorsvonatra, eleve kételkedett A. J. Chegwidden sztorijában.) Alant a MÁV levele, az érintett kommentárjaival.

Vannak még csodák, vagy csak a MÁV is olvassa a Homárt? Megkaptam a választ így hirtelen, szerintük illegális árusítás lehetett. Azt írják, a kallert is kikérdezik, de már látom, az lesz belõle, hogy én találtam ki az egészet…

Feladó: K********** Regina [k*********.regina@szesza.mavrt.hu] Tárgy: Gy.1066-4852/2006 válaszlevél Küldve: Sze 2006.07.05. 12:16

Tisztelt *********** Úr, Kedves Utasunk!

Õszinte sajnálattal olvastuk az Önnel történteket. A MÁV mozgóbüfét üzemeltetõ alkalmazottai csak büfékocsival rendelkezõ járatokon történõ árusításhoz rendelkeznek engedéllyel, ezeknek a kritériumoknak pedig jelenleg csak a minõségi távolsági InterCity-k, EuroCity-k felelnek meg. Az e-mailben leírtak alapján feltételezhetõ, hogy az igénybe vett 923 sz. belföldi gyorsvonaton illegális árusítás történt, ami Üzletszabályzatunkkal is ellentétes. Kérjük, amennyiben a jövõben büfékocsival nem rendelkezõ vonaton hasonló jelenséget tapasztal, kerülje a vásárlást, és kérjük, azonnal értesítse vonatkísérõ munkatársunkat, aki köteles az ügyben intézkedni. Észrevételét természetesen továbbítottuk illetékes munkatársaink részére az érintett járaton és vonalszakaszon történõ fokozottabb ellenõrzések érdekében, hogy hasonló eset többé ne fordulhasson elõ. A jegyvizsgáló meghallgatása folyamatban van, amennyiben bármilyen, az eset vonatkozásában számottevõ információ kerül a birtokunkba, arról természetesen azonnal értesíteni fogjuk Önt. Tekintettel azonban arra, hogy az illegálisan árusító férfi személyazonossága ismeretlen, és tevékenysége fölött nem áll módunkban ellenõrzést gyakorolni, Társaságunk nem tud felelõsséget vállalni a vonaton történtekért. Mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy megelõzzünk minden hasonló, a vasúton történõ utazás zavartalanságát veszélyeztetõ tevékenységet. Megkeresését köszönjük, és bízunk benne, hogy a jövõben elégedett utasaink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:

K************** Regina Ügyfélszolgálati elõadó

MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZRT. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETÁG

Ui: Most kiírhatnátok a nevemet is (az xy helyett az A. J. Chegwidden-t)

A. J. Chegwidden

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xezs 2010.10.13. 16:49:30

ROTFL, hogy lehet hogy itt nem volt eddig 1 komment sem?
süti beállítások módosítása