Tékozló Homár

Paradigmaváltás a kutyakaka-összeszedésben

The Turd Burglar

2006.07.10. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Nagyon pozitív irányba befolyásolná a budapesti városképet, ha rövid idõn belül robbanásszerûen elterjedne Marty Dehen találmánya, a – bizisten nem értjük miért, de a Turd Burglar, vagyis Szarbetörõ névre hallgató – kakabegyûjtõ segédeszköz.

Azért lenne sokkal lelkesítõbb a fõvárosi utcák látványa, mert a Szarbetörõt egy hokibotra kell ráhúzni, így használatkor lendületes ütõmozdulattal a kaki alá nyúlunk, majd – tehetségünktõl függõen – vagy kapásból a kukába bombázunk, vagy egy visszahúzós cselt követõen közeli ejtéssel próbálkozunk. Képzeljék ezt el a kutyás nénikékrõl ismert VI., VIII. vagy XIII. kerületben! Elképesztõ virágzás köszönthetne be a magyar hokiéletben, ha az uszkárfos Miroslav Satanjai át tudnák adni a tapasztalataikat a fiatal generációknak.

Azért is szeretjük a Turd Burglart, mert olyan mókás rekláminterjút közölnek a feltalálóval. Arra kérdésre, hogy a Nagy Találmány megvalósítása során mi volt a legkeményebb akadály, amivel meg kellett küzdenie, Marty Dehen azt mondja: a feleségem és a két lányom, akik attól tartottak, hogy a kutyaszarról leszünk híresek, nem pedig a cukorbetegség ellenszerének felfedezésérõl.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása