Tékozló Homár

Vegának lenni veszélyes

Royal Szendvicsfutár Bt./Szenya

2006.07.14. 12:03 | szily | 2 komment

Például azért, mert itt a tartósítószer-probléma. A vérbeli vegaszendvicses nyilván a tartósítószer-mentes példányokra bukik jobban. De ha a vega szeme nem elég éles, és nem böngészi végig az apróbetûs részt, úgy járhat, mint Marci.

Sziasztok!

A minap szereztem, a nagybetûs tartósítószer azért kisbetûvel csak megbújik (nem is egyszer!) az összetevõk között. Bár két harapás után amúgy is a kukában végezte, teljesen ehetetlen...

Marci

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balddog 2008.03.31. 22:45:59

Kedves Szily!

A tartósítószert nem tartalmaz felirat arra vonatkozik, hogy aki a szendvicset készíti nem tesz bele tartósító szert! Az apróbetüs részben írt tartósítószert a külömböző alkotó elemek tartalmaznak ugyanis előírás az,hogy az öszetevők öszetevőit is rá kell írni! Ha neked az bántja a szemedet hogy félre érthető a cimke reklamálj annál aki a szabályokat kitalálta! üdv.

balddog 2008.03.31. 22:50:28

Bocsánat a nevet elnéztem!
süti beállítások módosítása