Tékozló Homár

Hányós BKV, salalalala!

genti közlekedési vállalat/zacskó

2006.07.17. 12:41 | szily | Szólj hozzá!

Az Aba Botond utáni, talán boldogabb korszakra készülve a Homár nyeles szemét Nyugat felé veti, különösen, hogy abból az irányból kaptunk izgalmas tömegközlekedõs levelet. Tudta-e Ön, miért van hányózacskó a genti buszokon? Hát mert máshol elõfordul, hogy alkalmanként még egy tömegközlekedési vállalat is lehet rugalmas és értelmes. Hajtás után olvassa el Belgapajti informatív levelét!

Szevasz Homár!

Gentben (Belgium) ezen a hétvégén kezdõdik a Genti Fesztivál, ami azt jelenti, hogy szerte a belvárosban(!) minden éjjel dübörögnek a szabadtéri(!) koncertek. Ebbõl az alkalomból az itteni BKV is készült: hétvégenként ingyenes az éjszakai busz, valamint hányós zacsik vannak még a nappali járatokon is (kép csatokva). Amúgy a hangzavar miatt panaszkodó öregeket már évek óta két nosztalgia színpaddal szerelik le, amiken éjjel-nappal megy nekik a kívánságkosár.

Üdv: Belgapajti

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása