Tékozló Homár

Szexszel támadják a pesti Kentucky Fried Chickent az állatvédõk kedden

PETA/szextüntetés

2006.07.17. 16:26 | szily | Szólj hozzá!

A PETÁ-n csak röhögni szoktunk vagy sírni, a heccet viszont nagyon szeretjük, a bikinis nagymellû csajokat méginkább, a sárga színt nemkülönben, a ketrecszexet álmainkban, úgyhogy csak ajánlani tudjuk mindenkinek, hogy menjen el holnap (kedden, 18-án) déli egykor a nagykörúti KFC elé, ahol két állatvédõ aktivista csaj szexuális tárggyá válva lényegül át megkínzott csirkévé. Hajtás után olvasható az ekezetmentes, sajátos helyesírású közlemény. Ja és a kép csak illusztráció, addig is reménykedjünk!

Forróvéru csirkék tiltakoznak a KFC kegyetlen tartástechnológiája ellen

Budapest - Ketrecbe zárt, csupán sárga bikinit viselo PETA-aktivisták, Horváth Flóra (Magyarország) és Angie Stephenson (Ausztrália) tüntetnek két helyi KFC-étterem elott, kezükben a következo felirattal: "A KFC kínozza a csirkéket".

A demonstráció célja a figyelem felhívása a nagyüzemi csirketartás és a vágóhidak kegyetlenségeire.

Dátum: 2006. július 18

Idopont: 13 óra

Helyszín: Budapest VII., Erzsébet krt. 53.

Az akció a PETA nemzetközi kampányának részeként hívja fel a figyelmet annak a több mint 850 millió csirkének a szenvedésére, melyet a KFC évente leöl. A PETA szükségesnek tartja, hogy a KFC véget vessen annak a durva bánásmódnak, ahogy a beszállítók a csirkékkel bánnak. Ide értve a madarak szárnyának és lábainak eltörését, a torok elvágását és a toll leforrázását, miközben az állatok gyakran még eszméletüknél vannak.

A "The Sunday Mirror" címu lap riportot közölt a KFC angol beszállítóiról "Szenvedésben élni és meghalni a zsúfolt istállóban... senki más nem tartja úgy a csirkéit, mint a KFC" címmel. A gyakran mozgásképtelen csirkéket túlzsúfolt, piszkos helyen tartják.

Más, világszerte titokban készült felvételek felérnek egy-egy horrorfilmmel:

Egy nyugat virginiai vágóhídon az USA-ban készített videón a dolgozók a csirkék befogása közben rugdalták, dobálták és taposták az élo állatokat

A PETA KFC-ellenes kampányát egyre több híresség támogatja, köztük a Béke Nobel-díjas Dalai Láma, a rock legenda Sir Paul McCartney és Chrissie Hynde, Justin Hawkins, a The Darkness énekese, az Ash rockegyüttes, valamint Pamela Anderson és Martin Freeman színészek is.

"Kicsit felforrósítom a levegot, hogy a fogyaszto vendégek lássák, a KFC milyen kegyetlenül is tartja a csirkéket, és milyen fájdalmas a haláluk" - mondja Jodi. "Biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember keres magának más éttermet, miután megnézték a videónkat, és hallották a kiáltványunkat."

További információért látogasson el a PETA.org.uk. honlapra.

Jodi Ruckley Campaign Coordinator (Contractor) People for the Ethical Treatment of Animals, Europe

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása