Tékozló Homár

Fáradt raktárosok az IKEÁ-ban

IKEA/csicskáztatás

2006.07.18. 11:53 | szily | Szólj hozzá!

B. pusztán el akart költeni 400 ezer forintot a bútorboltban, tehát logikus, hogy csicskáztatni kellett jó sokáig. A tegezõdõs bunkózás közben kiderült, hogy azért nincs bútor, mert megolvadt az aszfalt, a raktáros meg fáradt, ezért nem töltötte fel a raktárat. Skandináv horrorpornó Budaörsön és az Örsön.

Kedves Homár!

Nagy kedvvel olvasgattam eddig a történeteket, amíg "végre valahára" én is beszámolhatok a velem történtekrõl. röviden és tömören összefoglalva:

A megfelelõ anyagi javak (pénz) összegyûjtése után kedvesemmel úgy döntöttünk, hogy végre megvesszük az IKEA-ban kapható MARKÖR termékcsalád majdnem összes elemét új lakásunk nappalijába. Eddig tiszta és szép a történet.

1. irány a budaörsi IKEA, méricskélés, örömködés, hajrá az önkiszolgáló bútorpiac (ja eddig csak mintegy 3/4 órát kellet várni arra, hogy egy kérdésemre a kiállító részen választ kapjak). Itt kezdõdik a kálváriám: fél óra várakozás után sikerült végre olyan kocsit szerezni, amire felfért volna a bútorcsalád, de mint kiderült nem volt elég darab belõle. Ez eddig OK, az én pechem, van ilyen. érdeklõdésemre elárulta az eladó, hogy azért nincsen belõle több, mert MEGOLVADT AZ ASZFALT, és nem jönnek a kamionok. én csak álltam és néztem kerekre nyíló szemekkel, hogy mi a f. Közölte édes mosollyal, hogy menjek az Örs vezér térre ott még van 16 darab.

2.másnap Örs vezér tér IKEA, száguldás, hogy nehogy elfogyjon, találok is 2 darabot, mire elkezdek idegeskedni, hogy akkor majd nyaralás után kell rohangálnom újra a maradékért. Kérdem az illetékes atyaúristent, hogy elfogyott vagy van még? Válasz: van. Kérdés: hol? Válasz: fent a tetején a polcnak. Lérdés: levennék? Válasz: nem, mert nem lehet bejönni targoncával a polcok közé ha vannak vásárlók. (Adalék: a leghátsó traktusban volt elhelyezve az áru, uh kb. fél métert kellett volna targoncával jönni. Újabb kérdés a részemrõl: miért csak kettõ van kitéve ha van még vagy 14? Válasz: MERT TEGNAP FÁRADT VOLT A PASAS, AKINEK PAKOLNIA KELLETT volna. Na itt azt hittem felrúgom az áruházzal együtt.

Végül sikerült egy olyan szekrénysort választanom a termékcsaládból, ami FEL SEM VOLT TÜNTETVE SEHOL, véletlenül akadtam rá dühöngés közben.

Az egészben az volt a vérlázító, hogy kb. 400.000 Ft.-ot szerettem volna elkölteni, de IKEA nem engedte.:-) Mindehhez olyan szemtelenül és pa***** módon vigyorogtak, hogy kinyílt a bicska a kezemben. Felajánlották, hogy kiszállítják ha fizetek. hm.

Mondanom sem kell pénztár 30 perc, teherlift 20 perc ( 1 emelet) várakozás, parkoló óra 25 perc várakozás, ja és a sorompók nyitva voltak.

Uh szerény véleményem szerint az IKEA *********.

Üdv:

B

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása